Ten, kdo se nebojí svého meče, nemá právo jej vlastnit.

pondělí 19. října 2015

Tygrova plavba

Colleen Houck: Tygrova stezka



Anotace:
Po přímém střetu s Lokešem, dávným nepřítelem bílého i černého tygra, zažívá Kelsey další šok. Její milovaný Ren se sice vrátil ze zajetí, ale vůbec se na ni nepamatuje. Navíc mu její blízkost přináší fyzickou bolest – každý dotek je pro něj hotové utrpení. Přesto Kelsey s oběma bratry pokračuje v boji za prolomení kletby. Aby dosáhli kýženého cíle, musejí se setkat a utkat s pěti lstivými draky, z nichž některým jako by smysl pro fair play nic neříkal. Kromě toho Ren tak nějak nemá jasno ve svých citech a Kišan v nich zase má jasno až moc. Kelsey to zkrátka jako obvykle nebude mít vůbec jednoduché.
---------

Zatím poslední přečtená kniha :)
Jako první mě napadá, že autorka si s námi dost dobře hraje. Zaprvé je tahle celá série nejspíše nastavovaná a to až moc.
Zadruhé, co to kruci Kelsey vyvádí za rozhodnutí? :D Je strašně přelétavá, i když sobě namlouvá opak. Kdo ví, jestli si to autorka uvědomuje. :D
Ještě, že si tuhle sérii pouze půjčuji z knihovny, protože kupovat bych to nechtěla. Série mohla být určitě kratší. Neustálý popis milostných vztahů není nic moc a nakonec tam je tam málo akce, až mi přijde, že pomalu není.
Když už je tak tam je stejně nějaký ten milostný trojúhelníček a zabije to celou atmosféru té akce... Škoda toho.
Kelsey vlastně trénuje a trénuje a pořád je to zelenáč, i když se pokaždé cítí silnější. :D No...

Přesto, že se mi kniha líbí, už chci tuhle sérii dočíst :D Zajedno jsem hrozně zvědavá, co si na nás Kelsey zase vymyslí a hlavně, co má být další úkol.
Jak to dopadne s Lokešem a naplní se Kišanův sen ohledně Kelsey? ^^

0 komentářů:

Okomentovat

Právě čtu

pravectu
56/336

Právě sleduji

Originální název: Meitantei Conan
Název ve znacích: 名探偵コナン
Anglický název: Case Closed
Český název: Detektiv Conan

pravectu
64/?

Sociální sítě

Pravidelní čtenáři

Používá technologii služby Blogger.